Kookworkshop Indish

Tot nader bericht kunnen we vanwege de

Corona maatregelen geen kookworkshops geven

 • INDONESISCHE KOOKWORKSHOPS

  Wil je graag Indisch leren koken of zoek je een leuke activiteit met vrienden, familie of collega's? Volg dan een Indonesische kookworkshop van Indish; leuk, lekker, leerzaam en altijd gezellig! Wij geven kookworkshops door heel Nederland bij jou thuis, op het bedrijf of in onze kookstudio in Diepenveen.  Alleen, met z'n tweeën of met je eigen kookclub, alles is mogelijk. Wil je toch liever een externe locatie? Laat het ons weten dan zoeken we een geschikte locatie.

  De kookworkshop begint met een korte uitleg over de Indische keuken en de kruiden die we gebruiken. In kleine groepjes worden verschillende gerechten gemaakt. Vegetarische gerechten zijn ook mogelijk. We sluiten de middag/avond af met een gezamenlijke maaltijd.

 • Voor wie

  De kookworkshops zijn geschikt voor alle niveau's vanaf 12 jaar. Geen kookervaring nodig. Gezellig met vrienden/vriendinnen, leuk voor je kookclub, verrassend vrijgezellenfeestje, familiereünie voor jong en oud, of voor een bijzondere teambuilding. Samen koken en samen eten is gezellig!

 • Bij je thuis of op het bedrijf

  Hoe fijn is het om in je eigen keuken Indisch te leren koken? Wij nemen alle benodigdheden en ingrediënten mee, van pollepel tot Wadjan, het enige waar je voor hoeft te zorgen zijn de drankjes. Jullie bereiden naar keuze gezamenlijk een Indische rijsttafel of Oosterse hapjes. Na afloop gaan jullie gezellig samen eten. De kookworkshop kan overdag of 's avonds worden geboekt en duurt ongeveer 3 tot 4 uur.

  Na afloop van de kookworkshop ontvangen alle deelnemers het e-book Indonesisch koken met alle gemaakte gerechten! 

  De prijzen zijn per persoon, exclusief drankjes. Vanaf 4 personen. Neem contact op voor een prijsopgave bij minder dan 4 personen.

  Geen reiskosten binnen een straal van 30 kilometer van Diepenveen. Daar buiten een kilometervergoeding van € 0,20 vv. Neem contact op en we plannen in gezamenlijk overleg een datum.

 • Bij ons in de kookstudio

  Het is ook mogelijk om een kookworkshop te volgen in onze kookstudio in Diepenveen. Kom je met een groepje dan plannen we in overleg een datum. Individuele inschrijvingen zijn ook mogelijk. Doorgang vindt dan plaats bij inschrijvingen van minimaal 4 personen. De prijzen zijn per persoon en inclusief thee, koffie, frisdrank, bier en wijn. Onder het genot van een hapje en drankje krijg je uitleg over de ingrediënten en de bereidingswijze. Vervolgens ga je aan de slag in de keuken. Na afloop gaan we aan tafel.  

   

     

 

        Prijzen             workshops thuis of op locatie p.p.

OOSTERSE HAPJES

 THUIS KOKEN

  29,-

Dim-Sum

Gyoza

Saté ayam
Vegetarische loempia

Duur: 2-3 uur

 

   34,-

Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn

INDISCHE RIJSTTAFEL

THUIS KOKEN 

  45,-

Voorgerecht

Nasi Kuning

Ayam smoor

Rendang

Saté Ayam

Sambal goreng boontjes

Urap

Telor Belado

Atjar Ketimoen

Nagerecht

 

Duur: 3-4 uur

KOKEN IN ONZE KOOKSTUDIO

  50,-

Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn

ROTI MET KIP

THUIS KOKEN 

  37,-

Voorgerecht

Roti platen

Kip

Kousenband

Aardappels

Nagerecht

Duur: 3-4 uur

   42,-

Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn

KOKEN IN ONZE KOOKSTUDIO

KOKEN IN ONZE KOOKSTUDIO

Interesse in een afhaalmenu, kookworkshop, catering of een andere vraag? Vul in en we nemen contact met je op! Of bestel via whatsapp: 06-398 45 645
arrow&v
 

TOP!

Voor onze zussendag een kookworkshop bij Indish gedaan, helemaal top! Veel gelachen en natuurlijk heerlijk gekookt. Volgende keer gaan de mannen mee!

- Marjolein B

1/1
 • Wix Facebook page

Indonesische Catering & Kookworkshops 

Kookstudio

Voskersdijk 11

7431 KC Diepenveen

06-398 45 645

info@indish.nl

Dagelijks bereikbaar van 09:00

t/m 21:00

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest

©Indish    |   Privacy statement  |   Algemene voorwaarden