top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Leveringsvoorwaarden buffetten:

Bestellen Buffetten

Bestellen kun je altijd doen via de website, telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09:00 uur tot 21:00 uur. Bestellingen dienen minimaal zeven dagen voor de uitvoeringsdatum te worden doorgegeven.  Je kunt ook gebruik maken van borden, bestek en servetten. Hiervoor brengen wij € 1,25 per couvert in rekening.

Wij kunnen ook bijpassende drankjes, frisdranken, wijn en/of bier bij uw buffet leveren. Neem hiervoor contact met ons op.
 

Betalen buffetten

Onze prijzen voor de buffetten zijn gebaseerd op een minimale afname van tien personen. Wil je voor minder personen bestellen neem dan contact op. Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren, voor bedrijven exclusief 9% BTW. Wij verlangen voor de buffetten een aanbetaling van 50% bij de bevestiging van de opdracht. Het restantbedrag dient contant te worden afgerekend op de dag van de levering of voor levering te zijn bijgeschreven op onze bankrekening.

Annulering zonder kosten is mogelijk tot 72 uur voor levering.

Bij annuleringen minder dan 72 uur voor levering zal 50% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.

Bij annuleringen minder dan 48 uur voor levering zal 100% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.

 

 

Leveren buffetten

Wij bezorgen de buffetten zeven dagen per week. Wij komen het buffet bij je afleveren, inclusief wat in bruikleen is: aankleding en opzetten van het buffet, warmhoudapparatuur, opschepbestek, displays met beschrijving van de gerechten. Je hoeft niets af te wassen, wij halen na afloop alles op. 

 

Bezorgkosten buffetten

Gratis bezorging in een straal tot 30 kilometer van Diepenveen. Daarbuiten  berekenen wij bezorgkosten van € 0,30 per kilometer vv.

Algemene voorwaarden kookworkshops

 

Kookworkshop op je locatie

Indish geeft kookworkshops door heel Nederland. Geen reiskosten binnen een straal van 30 kilometer van Diepenveen. Daarbuiten berekenen wij bezorgkosten van € 0,30 per kilometer vv.

Indish neemt alle benodigde materialen die nodig zijn voor de kookworkshop  en alle ingrediënten mee. Je zorgt zelf voor drankjes, borden en bestek.

Minimum aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor de workshops op je locatie en in onze kookstudio  is 4 personen. Wil je thuis met minder personen deelnemen neem dan contact op. Bij onvoldoende deelnemers in onze kookstudio behoudt Indish catering & kookworkshops zich het recht voor om de geplande kookworkshop te annuleren.

Betalen

Als de aanmelding is ontvangen en  een datum is ingepland ontvang je een factuur. Zodra de betaling is ontvangen is deelname definitief.

Prijzen voor een privé  kookworkshop of met minder dan 4 personen zijn op aanvraag. Mail naar: koken@indish.nl

 

Annuleringen

Reeds gemaakte reserveringen kunnen tot 10 dagen voor de overeengekomen datum kosteloos worden geannuleerd of er kan een nieuwe datum worden gekozen.

Bij annuleren vanaf 10 dagen voor de overeengekomen datum wordt alleen restitutie verleend in noodgevallen. Indien een workshop wordt geannuleerd als gevolg van onvoldoende deelnemers, of wanneer Indish catering & kookworkshops door enige andere oorzaak niet in staat is op betreffende datum de workshop te leiden, zal in overleg met de deelnemers een nieuwe datum worden gereserveerd.

Indien je niet verschijnt op een geboekte workshop vindt er geen restitutie plaats. 

 

Aansprakelijk

Indish stelt zich niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel ten gevolge van deelname aan de kookworkshop,

voor schade, verlies of diefstal aan de door deelnemers meegebrachte eigendommen zoals jassen, tassen en andere persoonlijke eigendommen en  voor gemaakte kosten ten gevolge van annulering.

Algemene huisregels op onze locatie
-Er mag binnen niet gerookt worden
-Geen huisdieren en kinderen onder de 12 jaar
-Rustig en veilig omgaan met het kookgerei
-Het is niet toegestaan om zelf sterke drank mee te nemen

 

  • Wix Facebook page
bottom of page